Kamu lehet a hárommellű lány története

Mégsem létezik hárommellű nő, és tényleg nincs a világon egyetlen olyan plasztikai sebész sem, aki elvállalt volna egy ilyen műtétet – derítette ki egy amerikai portál.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 21 éves amerikai lány azzal próbált hírnevet szerezni, hogy azt terjesztette: talált egy olyan orvost, aki hajlandó volt ráoperálni 20 ezer dollárért egy harmadik mellet, igaz, a nevét nem volt hajlandó adni ehhez. Akkor cikkünk úgy zárult, előforduhat, hogy átverésről van szó.

Jasmine Tridevil saját valóságshowt szeretett volna az MTV-n, ezért rukkolt elő a triplamelles imázzsal, ami egészen eddig tulajdonképpen működött. A nehezen hihető sztori a figyelem felhívására jó volt ugyanis.

A TMZ.com celebportál viszont közzétett nemrég egy reptéri jegyzőkönyvet, amelyben egy Alisha J. Hessler nevű nő elveszett vagy ellopott poggyászának tartalmát sorolták fel. A hiányzó tárgyak között volt három darab mellprotézis.

A TMZ.com szerint Alisha J. Hessler nem más, mint Jasmine Tridevil, aki a műmelleit szállította a poggyászszalagról eltűnt fekete táskában, és az egész hárommellű sztori nagy kamu.

Kapcsolódók

Kimaradt?