iTV

Ismét felütötte fejét az Apple iTV pletyka

Az Apple iTV-ről az elmúlt években semmit se lehetett hallani, azon kívül persze, hogy valami forradalmi készül – írja a geeks.hu.

Számtalan alkalommal volt már szó arról, hogy az Apple dolgozik az iTV-n, amely egy 4K felbontású tévé vagy egy szolgáltatás, esetleg mindkettő is lehet egyszerre – konkrétumok azonban sosem kerültek elő. A The Charlie Rose Show egyik adásában Tim Cook, az Apple igazgatója viszont sokáig beszélt, és közben pár szóban megemlítette, hogy az Apple TV (most már lehet, hogy hanyagolják az i-ket) valami nagyon új dolog lesz. Például az iRing (bocsánat: Apple Ring) járhat esetleg minden készülék mellé, hogy gesztusokkal lehessen vezérelni a készüléket.

Mindez persze egyelőre csak szóbeszéd, viszont az interjú során a neki szegezett kérdésre, miszerint mikor jön az Apple TV, Cook először grimaszolt egy kicsit keresve a szavakat, majd végül azt mondta, hogy az Apple TV-nek már most 20 millió felhasználója van. Tehát már nem csak egy próbálkozás, viszont újabb fejlesztések érkeznek majd. Hogy ez pontosan mit jelent, hardvert vagy éppen saját gyártású műsorokat, nem tudtuk meg. Az viszont biztos, hogy ahogyan az Apple iPhone 6 mellett az Apple Watch-ot is bemutatták, úgy lesz még valami a még idén bemutatandó új iPad mellett.

Kimaradt?