Antal Timi friss sofőrként máris szerzett egy horpadást

Az idén szerezte meg jogosítványát az X-Faktorban megismert Antal Timi, de már a napokban egy kisebb balesetet szenvedett a kocsijával. Szerencsére nem esett baja, pusztán parkolás közben nem volt elég figyelmes, és sikerült nekimennie egy oszlopnak - írja a Blikk.

„Parkolás közben egy szűk helyre kellett beállnom, amely mellett egy alacsony oszlop is volt. Amikor aztán nem sokkal később ki szerettem volna állni a parkolóból, elfelejtettem, hogy ott van az az oszlop, és tolatás közben meghúztam a kocsi oldalát” – mondta az énekesnő, akinek a vőlegényére is sikerült jól ráijesztenie.

Amikor megtörtént a baj, rögtön Sanyit értesítette, de az ijedtség miatt a telefonban nem tudta érthetően elmagyarázni a helyzetet. „Nem tudtam sokat mondani, mindössze csak annyit, hogy összetörtem az autót, és siessen hozzám a helyszínre. Szegénykémet nagyon megijesztettem, csak akkor nyugodott meg, amikor látta, hogy nem esett bajom. De szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint az autó sérülése” - emlékezett vissza Timi.

Kimaradt?