Hétvégén nemzetközi kutyakiállítás lesz Marosvásárhelyen

A Maros Megyei Ebtenyésztők Egyesülete, szombaton és vasárnap nemzetközi kutyakiállítást szervez a marosvásárhelyi Ligetben.

A „Dracula Golden Trophy” néven elhíresült kutyakiállításon több mint 200 nemzetközileg elismert kutyafajtát fognak elbírálni a Svájcból, Norvégiából, Lengyelországból, Thaiföldről, a Fülöp szigetekről, Franciaországból, Magyarországról és Románia különböző régióiból érkező bírók. 

A már több éves hagyománnyal rendelkező kiállítássorozat az idén is megőrzi nemzetközi jellegét, hiszen a hazai kiállítókon kívül külföldről, így többek közt Magyarországról, Lengyelországból, Csehországból, Oroszországból, Ukrajnából, Norvégiából, Finnországból, Svédországból, Észtországból, Ausztriából, Olaszországból, Szerbiából és Horvátországból érkeznek a versenyzők.

A kétnapos megmérettetés szombaton reggel 9:00 órakor kezdődik, az országos CAC versennyel, ezt követi 16:00 órától a nemzetközi „Dracula” kiállítás. A zenével, fényjátékkal és középkori táncokkal fűszerezett „Dracula Golden Trophy” Best in Show 20:00 órakor veszi kezdetét, ahol maga Dracula gróf választja ki a kiállítás legszebb példányát. 

Kimaradt?