Gúnyolja az iPhone 6-ot a Samsung és a HTC

Kedden végre lehullt a lepel: az Apple bemutatta a legújabb iPhone-okat. Nem meglepő, hogy a vetélytársak is azonnal reagáltak, persze a maguk sajátos módján – írja a hvg.hu.

Ami azonnal szembetűnik, akár az iPhone 6-ot, akár az iPhone 6 Plust nézzük, hogy jóval nagyobbak, mint az Apple korábbi telefonjai. Ez bizony nagy váltás az Apple életében, azonban az Android-világban már megszokott dolog. Nem véletlen tehát, hogy a Samsung – jegyzi meg a 9to5Google – és a HTC is emlékeztetett a Twitteren arra az „aprócska” tényre, hogy már jó ideje piacon vannak ilyesfajta „nagyképernyős” telefonok.

A Samsung egyenesen Steve Jobsot idézi, aki az iPhone négy évvel ezelőtti sajtótájékoztatóján kijelentette, biztos abban, hogy senkit sem fognak érdekelni a nagyobb telefonok, nem fognak ilyeneket vásárolni.

A HTC is fricskázza az iPhone 6-ot, utalva arra, hogy a HTC One is nagy méretű kijelzőt kapott, fémházas, prémium minőségű a kivitele – és bizony már március óta a piacon van. "Nagyobb képernyő. Jobb teljesítmény. Elegáns dizájn. Üdv a klubban (iPhone 6)!", írják.

Kimaradt?