Máris szívatják "élete szerelme" miatt a román biztosjelöltet

Románia biztosjelöltje szexi képeket küldött magáról az amerikai külügyminiszternek címmel idézte fel pénteken a 444.hu Corina Crețu szociáldemokrata EP-képviselő múltjának pikáns fejezetét, amelyről korábban lapunk is beszámolt.

A magyarországi portál emlékeztet arra, hogy tavaly augusztusban egy hacker feltörte Colin Powell volt hadseregfőparancsnok és külügyminiszter levelezését, köztük azokat a maileket is, amelyeket Crețutól kapott. Ekkor derült ki, hogy a román politikus nagyon szerelmes volt Powellbe.

Powell és Crețu 2005-ben, Bush elnök romániai látogatásakor ismerkedtek meg. A román politikus utóbb többek között egy fürdőruhás fotót is küldött magáról a külügyminiszternek, és egy olyat is, amiben egy kádban fürdik.

“Túlságosan szerettelek, túl sok évig. TE voltál életem legnagyobb szerelme” (2011); „Nem gondoltam volna, hogy 43 évesen úgy fogok sírni egy férfi után, mint egy tizenéves” (2010); „Nem kell ágyba bújni. Csak látni akarlak, semmi többet” (2011) – írta Powellnek.

Az idén 77 éves amerikai politikus azt nyilatkozta, hogy ezekre a levelekre nem válaszolt, és nem volt viszonya a román politikusnővel. Powelltől válaszok tényleg nem kerültek nyilvánosságra, azonban Crețu levelei arra utalnak, hogy vagy igazi rajongója, szinte zaklatója lett amerikai kollégájának, vagy pedig mégiscsak volt valamikor valami köztük – írja a 444.hu.

Kapcsolódók

Kimaradt?