Nehéz sorsú iskolásoknak gyűjt a Paprika Rádió

A Paprika Rádió rászoruló gyermekek tanévkezdésének támogatására indít adománygyűjtést.

Iskolai felszerelések adományozására kér mindenkit a Paprika Rádió. A kolozsvári székhelyű, magyar nyelvű rádió munkatársai szerény anyagi helyzetben lévő iskolások megsegítésére fordítja majd a begyűlt adományokat. „Hiszen vannak olyan ügyes gyerekek, akik szívesen járnak iskolába, de szerény anyagi helyzetük miatt nehezen jutnak hozzá az olyan alapvető iskolai felszerelésekhez, mint a táska, tolltartó, vonalzó, füzet, tempera, rajztömb. A Paprika Rádió tudja, hogy a kolozsváriak szívesen fognak össze egy jó cél érdekében: ezért arra kérjük hallgatóinkat, hogy támogassák adományaikkal a hátrányos helyzetű diákokat!” – olvasható a rádió maszol.ro-hoz eljuttatott felhívásában.

A Paprikások székhelyünkön, a kolozsvári Arany János utca 15. szám alatt, a 2. emeleten gyűjtenek minden olyan felszerelést – táska, tolltartó, vonalzó, füzet, vízfesték, rajztömb – ami fontos lehet egy iskolás számára.

Az adományozók között egy egyedi paprikás pólót sorsolnak ki, ami attól igazán különleges, hogy Bródy János, Szörényi Levente, Tamás Gábor, az Irie Maffia, a Heaven Street Seven, Péterfy Bori, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Lovasi András, Palya Bea, Feke Pál, Vastag Tamás, Gubik Petra, a Parno Graszt és a Quimby zenekar írta alá:

A rászoruló gyerekeknek szánt adományokat szeptember 12-én, 16 óráig fogadják az Arany János utca 15. szám alatt.

Kimaradt?