Ilyen volt Angelina Jolie esküvői ruhája

People és a Hello magazin kapott hivatalos fotókat a titokban összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjéről. A menyasszonyi ruha egy szatén Versace-ruha volt, melynek érdekessége, hogy a hátulját és a fátylat a pár gyerekei telerajzolták.

Az augusztus 23-én tartott esküvő helyszíne a franciaországi Chateau Miraval volt. A pár egy kis kápolnában mondta ki az igent, családtagok és barátok előtt. A franciaországi ceremónia előtt Kaliforniában szerezték meg a házasságkötéshez szükséges papírokat.

A 39 éves Jolie már hónapokkal ezelőtt elárulta, hogy a legnagyobb szerepet a gyerekei fogják játszani az esküvőn, egy májusi interjúban azt mondta: „Megbeszéljük a gyerekekkel, hogy ők miként képzelik el..., bizonyos szempontból ők lesznek az esküvőszervezőink. Tehát vagy Disney lesz, vagy paintballozunk”.

A menyasszonyt két fia, Maddox és Pax vezette az oltárhoz, két lányuk, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előttük. Shiloh-ra és Knoxra bízták a gyűrűhordozói feladatokat – derült ki a pár szóvivőjének tájékoztatásából, a ceremónián mindössze 20 fő vett részt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?