Ez most az új mellnagyobbítási trend az Egyesült Államokban

Új trend hódít az amerikai nők körében: a 24 órás mellnagyobbítás – írja a New York Times.

A procedúra lényege, hogy injekcióval steril sós oldatot juttatnak a bőrszövet alá, és így akár A kosaras méretről ideiglenesen C kosaras méret is elérhető. Ez attól függ, a plasztikai sebész mennyi sóoldatot juttat dekoltázsunk bőrszövete alá.

Eredetileg ennek a mellnagyobbításnak az volt a célja, hogy a nők tesztelhessék egy nap leforgás alatt, milyen lesz, amikor igazi mellnagyobbításon esnek át. Eközben ez az eljárás igazi trenddé nőtte ki magát: egyre több nő, köztük hírességek is alkalmazzák ezt a lehetőséget például nagyobb díjátadók és média megjelenés előtt.

Az eljárás kifejlesztője, Dr. Norman M. Rowe nem lát kockázatot a beavatkozásban, ráadásul a kezelés ideje alatt csak kis mértékben nyúlik meg a bőrszövet. Más orvosok már aggodalmukat jelezték a 24 órás mellnagyobbítással kapcsolatban, mert szerintük nem mindegy, milyen gyakran alkalmazzák ezt a módszert, ráadásul a tű elég mélyen hatol a szövetekbe, melyek szerintük károsodhatnak.

A 24 órás mellnagyobbítás egyébként nem olcsó eljárás, mert 450-3500 dollár között mozog az ára. Fokozatosan lebontja a szervezet a sós oldatot és utána semmilyen maradandó heg és elváltozás nem marad.

Kimaradt?