X-Faktor: az erdélyi lányok a legjobb tizenkettőben

Idén összesen 25 versenyző kapott lehetőséget rá, hogy mentoruk előtt bizonyítsák, helyük van az X-Faktor döntő élő schow-jában. A hét továbbjutó lány mentora Malek Miklós lett, aki Tóth Gabi segítségével választotta ki végül azt a három hangot és jellemet, amely a végső győzelemért énekelhet jövő hétvégén.

xfaktor malektoth

Az X-Faktor tavalyi nyertes mentora azt vallja, hogy győztes csapaton ne változtass, ezért a múlt évhez hasonlóan idén is Tóth Gabit kérte meg, hogy segítsen neki a döntésben. A hét fős lánycsapatot Tihanyban várták, ahol egy jakuzzizás és koktélozás után elkezdődtek a meghallgatások.

xfaktor adelmmiklos

Elsőként Csobot Adél lépett Miklós gyönyörű kilátású erkélyére, hogy meggyőzze Mikit és Gabit rátermettségéről. A már rutinos mentorsegédet Adél hangilag nem annyira győzte meg, Gabi mégis úgy érezte, annyi minden van ebben a lányban, hogy talán Miklós kezei alatt, az ő segítségével kiteljesedhetne.

Antal Tímea produkciói után eddig is nehezen szólaltak meg a mentorok, nem volt ez máshogy Tihanyban sem. A bánffyhunyadi lány dala után Miklós csak elismerően bólogatott, Gabi pedig pusztán ennyit fűzött hozzá: „nem tudok mit mondani”.

xfaktor antaltimiklos

Malek Miklós talán az összes mentor közül a legnehezebb feladatot kapta, mivel neki kellett a hét lány közül négyet hazaküldenie. Még aludnia is kellett egyet a döntésre, de végül meghozta azt. Pál Lorettának, Balla Rékának, Jáger Kingának és Danics Dórának le kellet mondania X-Faktoros álmairól – Miklós úgy döntött, hogy Kvaka Andrea, Antal Tímea és Csobot Adél bizonyíthat az élő showban.

 

Kimaradt?