Már jegygyűrűjéttől is megvált a csendben gyászoló Mariah Carey

Az énekesnő szomorú, mosolytalan arca mindent elárul. Nem maradt más választása Mariah Carey-nek, minthogy meggyászolja válságba fulladt házasságát. Mindezt csendben teszi, viszont vannak látható jelei is a szakításnak – írja a hirado.hu.

"Az otthonról elköltözött férj, Nick Cannon csak mosolyog, amikor az utcán újságírók a válásáról és Mariah-ról faggatják. Ő már majdnem mindent elmondott az Instagramon, bejelentette, hogy csak látszólag van együtt feleségével és mindenképpen a gyerekek szempontja az elsődleges" – olvasható a portálon.

Carey közben csendben teszi a dolgát, fájdalma nem tartozik a nyilvánosságra - úgyis egyedül kell vele megbirkóznia. Megpróbál talpra állni és a gyerekeit nevelni. Nemrég Disneylandban járt velük, és az egyik fotó tanulsága szerint bár gyönyörű pillangós gyűrűt viselt, de azt pont a gyűrűsujján, ott ahol az eljegyzési gyűrűnek kellene lenni. Carey tehát eldobta - ha csak képletesen is jegygyűrűjét -, valószínűleg sok mindenen van túl és még fájdalmasabb lépések előtt áll, ha ezt már megtette.

Kimaradt?