Macaulay Culkin végre 34 évesnek néz ki a 34. születésnapján

A 90-es évek családi filmjeinek koronázatlan királya betöltötte a 34. életévét, és ez már csak azért is nagy szó, mert Macaulay Culkin az elmúlt évtizedekben nem vetette meg a drogokat, amiktől pár éve még olyan aszottan nézett ki, hogy félő volt: ez a szenvedély végzetes is lehet. De összeszedte magát, és zenekarával vadul koncertezik.

Macaulay Culkinról mindenkinek valószínűleg két dolog jut eszébe: ő az a kisfiú, aki a Reszkessetek betörők! című filmben túljárt két felnőtt tolvaj eszén, akik karácsonykor akartak betörni hozzájuk, ráadásul többször is; meg az, hogy riasztóan önpusztító életmódot folytatott, és inkább drogozott, mint filmeket forgatott később. Az elmúlt években nem egyszer lehetett összetéveszteni egy hajléktannal. A mélyrepülésnek viszont úgy tűnik, vége, mostanában egészen összeszedte magát a színész, és The Pizza Underground nevű bandájával dicsőíti kedvenc ételét.

Természetesen a Reszkessetek, betörők!-ön és kábítószereken kívül még történt egy s más Culkinnal. Elég korán érő típus lehetett, mivel már tizenhét évesen férj lett belőle, Rachel Mineroldalán. A két évnyi házasság után Mila Kunisszal húzott le 8 évet, szakításuk után pedig egy pornószínésznővel vigasztalódott. Rendszeresen drogozott és gyógyszereket is szedett, csontsovány és lelakott külseje alapján úgy tűnt, innen már nincs visszaút. Aztán mostanában már kezd egyre egészségesebben kinézni. Így duplán van ok a 34. életévét töltő színészt ünnepelni.  

Kimaradt?