Rég várt öröm érte szülővárosában Csobot Adélt

Nemrég szülővárosában, Nagykárolyban töltött néhány napot Csobot Adél, ez alatt pedig régen vágyott örömökben lehetett része. Az X-Faktor felfedezettje ugyanis hosszú idő után végre újra magához ölelhette szeretteit.

„Egy éve nem találkoztam a nagyszüleimmel, így talán minden eddiginél jobban vártam, hogy végre otthon legyek. Nagyon jól telt az elmúlt néhány nap, rengeteg időt töltöttem édesanyámmal, a testvéremmel, valamint az ottani barátaimmal – bicikliztünk, kirándultunk, és persze egy kis bulit is beiktattunk a programba” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő, aki azt is elmesélte, miben volt a legfőképp hasznos számára az Erdélyben eltöltött idő.

„Kipihentem magamat, feltöltődtem, végre volt időm magammal foglalkozni. Elmerültem a gondolataimban, helyretetettem a fejemben néhány dolgot, így újult erővel vágok bele a munkába” – mondta Csobot Adél, hozzátéve: az Alföldi Róbert rendezte Az Őrült Nők Ketrece című darab miatt tért vissza mégis hamar Magyarországra.

Adél végezetül azt is elárulta, hogy továbbra is egyedülálló lányként tengeti a mindennapjait. „Jelen pillanatban egyáltalán nem hiányzik az életemből a szerelem, nagyon jól érzem magamat egyedül, és örülök, hogy van időm azzal foglalkozni, hogy megerősítsem magamban azokat a célokat, amiket el szeretnék érni.”

Kimaradt?