Erdély Hangját keresik idén is

Az elmúlt két évad sikertörténetét elemezve – több száz jelentkező, több ezer néző, több mint félmillió online látogató a www.BummTv.com internetes portálon – kétségtelen, hogy 2012-ben is megszervezik a tehetségkutatót, mely nagyszerű lehetőséget biztosít mindazoknak, akik szeretnék megmutatni tudásukat, tehetségüket a nagyvilágnak.

Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése 2010-ben indult. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlődéséhez itthon, illetve külföldön.

erdelyhangja plakat

Az online jelentkezésre már adott a lehetőség a www.erdelyhangja.ro portálon, ahol minden érdeklődő friss és hasznos információkat talál a versenyről.

Az Erdély Hangja™ 2012-es tehetségkutató verseny elődöntői Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban lesznek november 24-én, december 1-éjén és december 8-án. A tervek szerint a zsűri tagjai meghallgatást tartanak Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen, Marosvásárhelyen és Kolozsváron is, hogy a jelentkezőknek kiválaszthassák a hozzájuk legközelebbi várost, és ne kelljen több száz kilométert utazniuk.

erdelyhangja tavaly

A döntőre Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa rendezvénysorozat keretében kerül sor.

A szervezők szerint az esemény igazi szépsége abban rejlene, ha ez az indítványozás hagyománnyá alakulna és évről évre többet nyújtana úgy a versenyzők, mint a közönség számára. „A tavalyi szervezéshez képest úgy érezzük, hogy sikerült egy sokkal összetettebb, precízebben kidolgozott rendezvénytervezetet összeállítanunk.” – áll sajtóközleményükben.

Mindazok, akik támogatókként szeretnének hozzájárulni a 2012-es Erdély Hangja sikeres megvalósulásához, az info@bummtv.com email címen részletes tájékoztatást kapnak a támogatás értékétől függő marketing/reklám csomagokról, promoválási lehetőségekről, melyekkel szeretnénk viszonozni a támogatók erőfeszítéseit.

Kimaradt?