Még a kökösi tűzoltókat is feljelentette Nagy Attila Puli

Továbbra is nagyon aktív a háromszéki szolgálatos feljelentgető, Nagy Attila Puli.

A kökösi férfi arról ismert, hogy sorra panaszolja be a prefektúrán a különböző hivatalokat és szervezeteket amiatt, hogy csak magyar felirat szerepel a székházuk homlokzatán, vagy a székely zászló is lobog az épületen. Legutóbbi akcióiról a maszol.ro-nak is eldicsekedett a szerkesztőségünk címére küldött e-mailen.

Így megtudhattuk, hogy Nagy Attila Puli még a Kökösi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is fjelentette a prefektúrán. Akciója olyan jól sikerült, hogy a község polgármestere, Sánta Gyula fel is szólította a tűzoltókat, hogy változtassanak a feliraton, mert ha nem, akkor a prefektus a törvény szigorával fog fellépni ellenük.

A feljelentő azonban a jelek szerint a megyehatárt is túllépte. A város polgármesteri hivatalát azért jelentette fel a Maros megyei prefektusnál, mert az épületen székely zászló lobog. Liviu Oprea prefektus Nagy Attila Puli petíciójára már válaszolt is. Közölte, hogy a kormányhivatal beperelte a közigazgatási bíróságon a szovátai városházát a székely szimbólum használata miatt.

A kökösi férfi korábban a lapunknak adott interjúban kijelentette: a magyar ügyeknek, ahogy csak tud, keresztbe tesz.

Kapcsolódók

Kimaradt?