Utolsó üzenetét egy gyógyíthatatlan betegnek küldte Robin Williams

Egy végstádiumban lévő új-zélandi lánynak küldött halála előtt videóüzenetet Robin Williams. A 21 éves Vivian Waller bakancslistáján szerepelt, hogy találkozhasson a színésszel.

A brit Daily Mail szerint a rövid videó volt a 63 évesen elhunyt sztár utolsó üzenete. „Sok szeretettel üdvözöllek… ezt már kipipálhatod a bakancslistádon” – mondta Robin Williams a rövid üzenetben, amelynek végén puszit dobott a címzettnek.

https://www.youtube.com/watch?v=fU4C_qHaRIg&feature=player_embedded

A videót nem sokkal halála előtt rögzítette webkamerával. Címzettje a 21 éves új-zélandi Vivian Waller volt, akinél januárban diagnosztizáltak tüdő-, bél- és májrákot. A lány haldoklik, hospice házban ápolják, és az utolsó kívánságait tartalmazó bakancslistájára írta fel, hogy láthassa az amerikai színészt.

Az állapota már nem tette lehetővé, hogy Aucklandből az Egyesült Államokba utazzon, ezért egyik barátja néhány hónapja felvette a kapcsolatot a színésszel, és kérte: üzenjen Viviannek. A Daily Mail cikkéből nem derül ki egyértelműen, pontosan mikor rögzítette a videót Robin Willams. Csak annyit írtak, hogy e-mail-ben küldte el a felvételt a családnak.

Vivian februárban összeházasodott barátjával, Jack-kel. A párnak van egy egyéves kislánya. A férfi az egyik új-zélandi portálnak azt mondta: úgy döntött, nyilvánosságra hozzák az üzenetet, mert nagyon szerették Robin Williamset, és meg akarták mutatni mindenkinek, milyen csodálatos ember volt.

Robin Williamset múlt hétfőn holtan találta meg kaliforniai otthonában az asszisztense. A rendőrség másnap megerősítette, hogy a színész öngyilkos lett. Felesége múlt héten mondta el, hogy férje nemcsak depresszióval, hanem Parkinson-kórral is küzdött, de erről már nem volt képes nyíltan beszélni.

Kapcsolódók

Kimaradt?