Készítsd el magad egy magazin címlapját

A MOL Románia augusztusban ünnepeli a Stílus& Lendület című, magyar és román nyelven megjelenő életstílus- és autósmagazin első száma megjelenésének tizedik évfordulóját. Az alkalomból a cég alkalmazást hozott létre az olvasók számára, amely segítségével saját maguk készíthetik el a folyóirat címlapját. Az applikáció a MOL Románia oldalán itt, a Facebook oldalon pedig itt, érhető el.

A 2004 augusztusában induló 32 oldalas magazint ingyenesen terjesztik a MOL Románia töltőállomásainál, és havonta több mint 100 ezer példányban jelenik meg. "Egy folyamatosan és gyorsan változó világban a Stílus&Lendület állandó szerepet vállalt és értékes embereket, csodás helyeket, érdekes témákat mutat be azáltal, hogy az egész család igényeinek igyekszik megfelelni” - nyilatkozta Daradics Kinga, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A MOL csapatnak a magazin folyamatos minőségi és tartalmi javítása terén tett erőfeszítései kedvező visszhangnak örvendtek. Az év első felében végzett közvéleménykutatás eredményei szerint az olvasók nagymértékben elégedettek a kiadvánnyal. Az elismerő megjegyzések mellett ugyanakkor jelezték igényüket a megjelenések számának növelésére, magasabb oldalszámot és több turisztikai, autózási, IT-újdonságokra, receptekre, divatra vonatkozó, illetve gyerekeknek szánt cikket kérve.

Kimaradt?