Autójában szeretkezett, bukott a szépségkirálynő

Élettársával bújt össze, de a nyilvános szex nem védhető Nepálban, így az ország 2010-es szépségkirálynőjét elbocsátották munkahelyéről.

Sahana Bajracharya és barátja, Suraj Giri ugyanannál a nepáli televíziós csatornánál dolgoztak - a nyilvánvaló különbség kettőjük között, hogy Sahanát négy évvel ezelőtt az ország legszebbjének választották meg a Miss Nepal Earth versenyen. A közelmúltban több botrány is beárnyékolta a fiatal hölgy karrierjét, igazán megrengetni azonban egyik sem tudta - most azonban betelt a pohár.

A Nepál középső részén fekvő, 580 ezer lakosú Chitwan rendőrsége a napokban egy, az út szélén álló, ütemesen ringatózó autóra lettek figyelmesek. Mivel ez az ázsiai országban a gyilkosságtól a nemi erőszakon át bármit reálisan jelenthet, közelebbről is kivizsgálták a dolgot. Ekkor fedezték fel az utastérben a csaknem teljesen meztelen párt, akik a helyi KTV televízió munkatársaiként azonosították magukat, azt állítva, hogy a csatorna megbízásából tették, amit tettek.

Ez utóbbit a televízió vezetői egyáltalán nem találták viccesnek, olyannyira, hogy mindkettőjüket azonnali hatállyal elbocsátották. A több nepáli filmben is főszerepet játszó, 25 éves Bajracharya kisasszony nem vette a szívére az ügyet. Egy Facebook-bejegyzésben csak annyit írt: Minél tovább rekesztesz el egy patakot, annál gyorsabb lesz a folyása, amikor szabaddá válik az útja. Hamarosan visszatérek a képernyőre!

 

Kimaradt?