Halálos baleset miatt meglincseltek egy motorost Székelyföldön

Motoros gázolt el egy kislányt Kézdiszentléleken, majd nekiütközött egy magánháznak – írta a Székelyhon rendőrségi forrásokra hivatkozva. A balesetben a motoros szörnyethalt. Az áldozat segítségére siető másik motorost a baleset helyszínére összegyűltek bántalmazták, őt súlyos sérülésekkel szállították a brassói kórházba.

Szabálytalanul próbált átkelni az úton vasárnap este egy 11 éves lány, akit egy motorbiciklis elgázolt. A baleset következtében a motoros elvesztette uralmát a járműve fölött és egy háznak csapódott Kézdiszentléleken – tájékoztatott Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő.

A 37 éves motoros a helyszínen meghalt. Az elgázolt lányt először a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, majd a súlyos máj és vese sérülései miatt a brassói kórház gyerekosztályára vitték át – közölte Nagy D. István, a sepsiszentgyörgyi kórház szóvivője.

A motor utasát, egy 44 éves nőt a mentősök egyenesen a brassói kórházba szállították. A helyszínre érkező másik motoros, egy 28 éves férfi segítségnyújtási szándékkal állt meg a baleset helyszínén, amikor is többen megtámadták, és megverték. A fiatal férfit súlyos testi sérülésekkel szállították be szintén Brassóba. Az ügyben folyik a nyomozás.

 

Kimaradt?