Összeverték a híres magyar teniszezőt, életveszélyben van

A csütörtök este bajba került teniszezőt egy budapesti kórházban ápolják, állapota életveszélyes.

Verekedésbe keveredett Noszály Sándor volt teniszező és kereskedelmi tévés celeb csütörtök este – értesült a Bors Online. A 42 éves Noszályt jelenleg egy belvárosi kórházban ápolják, állapota súlyos, életveszélyes.

Úgy tudni, a 2003-as Nagy Ő című műsor főszereplője egy Széchenyi tér közelében lévő szórakozóhelyen került bajba. Noszályt, a teniszezőt ötször választották Magyarországon az év játékosának.

A Velvetnek a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a híreket. Közölték: az ügyben életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.

FRISSÍTÉS: Az Origo készített interjút a kórházban kezelt egykori sportolóval, aki cáfolja a híreket, amelyek szerint csütörtök este megverték.Az egykori teniszező szerint minden előzmény nélkül olyan erővel meglökték, hogy beverte a fejét, sok vért vesztett, ezért kórházba szállították.Egy nappal az eset után már kijelentette, hogy jól van, de az orvosok tanácsára még két napig megfigyelés céljából bent tartják a kórházban.

Kimaradt?