Kilenc évesen már 91 kilót nyom a kislány (VIDEÓ)

Alig egy méter magas, a súlya pedig ötször annyi, mint egy vele egykorúnak, ráadásul pontosan tudja, hogy ez így nem jó a 91 kilós, 9 éves indiai kislány.

"Alig bírok felkelni, állni, sétálni, de nehezemre esik játszani a barátaimmal is" - panaszolja a kislány, majd rezignáltan hozzáteszi, hogy miközben körülötte mindenki sovány, ő valamiért kövér lett. Szülei elmondása szerint az indiai kislány gyakorlatilag szünet nélkül eszik, és hiába próbálják leszoktatni erről a rossz szokásról, képtelenek rá.

„Ehet bármennyit, Suman szinte folyamatosan éhes. Pedig nem éheztetjük: hetente 8 kiló krumplit, 14 kiló rizst és legalább 180 banánt eszik, ennek ellenére panaszkodik arra, hogy éhes" - nyilatkozta az édesanya, Beli Bibi, aki azt is elárulta, mivel Suman testvérei mind vékony testalkatúak, nagyon aggódik lánya jövőjéért.

https://www.youtube.com/watch?v=L9Bv8mR16fg

Suman orvosa elmondta, feltételezésük szerint a kislány rettenetes túlsúlyát hipertireózis, vagyis a pajzsmirigy nem megfelelő működése okozza. Csakhogy – tette hozzá – ahhoz, hogy ezt bizonyíthassák, Sumannak egy nagyobb kórházba kell mennie, ahol vér- és vizeletvizsgálatokkal igazolhatják a gyanút.

Kimaradt?