Jelentkezhet, ha kipróbálná az új Facebookot

A jövőben minden hónapban újabb verziót ad majd ki iPhone-os alkalmazásából a Facebook, az androidosok  jelentkezhetnek az új verziók kiadás előtti tesztelésére – írja a hvg.hu.

Változtat a Facebook az iPhone-os alkalmazás frissítési gyakoriságán, a 13.0 verzió mellé kiadott megjegyzés szerint ezután 4 hetente érkezik majd egy újabb változat. A közösségi szolgáltatás üzemeltetői jelezték: minden új verzió gyorsabb és stabilabb lesz, ha pedig új funkció is érkezik benne, arra az alkalmazásban is felhívják majd a felhasználók figyelmét.

Az androidos alkalmazás frissítéseiről ugyan nem közöltek ilyesmit, viszont az Androidot használók előtt már hónapok óta nyitva áll a lehetőség, hogy jelentkezzenek a kiadás előtt álló verziók tesztelésére, így mások előtt használhassák azokat.

Ehhez előbb csatlakozni kell a tesztelők Google Groups-on működő csoportjához, miután ezt jóváhagyták, a Play Áruházban is jelezni kell ezen a linken, hogy tesztelni szeretne. Ezután nincs más dolgunk, mint mobilunkon engedélyezni a Facebook automatikus frissítéseit, a kisebb-nagyobb változtatások pedig  hetente több alkalommal is érkeznek majd – még mielőtt a tömegek elé tárnák őket.

Kimaradt?