WC belátással: óriási bakot lőtt a szálloda

Egy berlini szálloda éttermének mosdójába belátnak a járókelők, mivel a padlótól a plafonig ér az ablak – írja a termalfurdo.net.

Egy új szállodának köszönhetően a berlini járókelőknek a kelleténél egy kicsit több jut a "jóból"; ugyanis a hotel éttermének WC-jében padlótól plafonig érnek az üvegablakok. Az óriási tervezési bakinak köszönhetően az épület mellett elhaladók könnyedén végignézhetik, amint a Hotel Bikini Berlin éttermének vendégei a dolgukat végzik. Az egyébként meglehetősen divatos szálloda csupán tíz emelet magas, ami azt jelenti, hogy az arra járók olyasmibe is bepillantást nyerhetnek, amibe nem biztos, hogy szeretnének.

Miután többen lencsevégre kapták, amint a szállóvendégek a dolgukat végzik, a hotel - tejüveg helyett - csupán figyelmeztető jelzéseket tett ki: "légy óvatos, nem csak a majmok figyelnek". A szálloda egyébként kifejezetten népszerű, és nemcsak a saját vendégei körében, ugyanis a tetőterasszal ellátott étteremből és bárból remek kilátás nyílik a városra és a berlini állatkertre.

Kimaradt?