Vonat elé vetette magát egy fiatal Tusnádfürdőn

Öten kerültek alkoholos kómába, négy súlyosabb kimenetelű verekedés volt, és egy fiatalt elütött a vonat a mentők statisztikája szerint - számolt be a Bálványosi Szabadegyetem mérlegéről az Uh.ro portál.

A cikk szerint volt még további hét ittas személy, akiket szintén a mentősök vettek kezelésbe. Két ájulás történt, egy ismeretlen eredetű mérgezés, egy táborozót pedig zavart állapotúnak jellemeztek.

Vasárnap hajnalban egy fiatalember a településen keresztülhaladó Hargita Expressz elé vetette magát, és azonnal szörnyethalt – tudta meg az UH rendőrségi forrásból. A megyei rendőrség megerősítette nekik, hogy egy kiskorúról, a 16 éves sepsiszentgyörgyi V. B.-ről van szó.

Korábban a portál arról is beszámolt, hogy négy udvarhelyi fiatal ellen indult eljárás kábítószer-fogyasztásért. Az eset még múlt csütörtökön történt, a hétfőn nyilvánosságra hozott rendőrségi közlemény szerint a négy fiatalt a táborban érték tetten, amint egy, feltételezhetően kannabisz-tartalmú cigarettát szívtak.

Mint korábban beszámoltunk róla, még mindig keresik azt a 18 éves fiatalt, aki a diáktáborban tűnt el. Nem bukkantak az eltűnt fiatal nyomára, pedig Kolozsvárról hozott nyomozókutyákat is bevetettek, búvárok keresték a Csukás tóban és az Olt medrében. A fiatal szülei önkéntes keresőcsapatokat szerveztek, több mint 20 önkéntes keresi.

Kapcsolódók

Kimaradt?