Tíz évig hordott magában egy szexjátékot egy nő

Tíz évig élt egy majdnem 13 centiméteres szexjátékkal a testében egy 38 éves skót nő, anélkül, hogy észrevette volna. Végül fogyásra és letargiára panaszkodva kereste fel orvosát, így derült ki a turpisság – idézte a brit lapokat a hvg.hu.

Fogyásra és letargiára és vizelettartási problémákra panaszkodva ment el orvosához egy 38 éves skót nő, ám a vizsgálat eredményén maga is megdöbbent, nem csak orvosai. Az orvosok ugyanis egy különös tárgyat fedeztek fel a húgyhólyagjában, ahová a vagináján keresztül jutott el - írja a Daily Mail.

Miután kiműtötték a tárgyat, kiderült, hogy egy majdnem 13 centiméteres szexjátékról van szó. A nőnek ekkor eszébe jutott, hogy mikor használta - saját bevallása szerint alkololos befolyásoltság alatt - a játékot: 10 éve. Azt mondta: nem emlékezett rá, hogy kivette-e vagy sem a szex után.

A The Journal of Sexual Medicine nevű lap szerint ez az első alkalom, hogy ennyi időn át lehetett egy nőben szexuális segédeszköz. 2009-ben egy 72 éves nő vaginájából távolítottak el egy 3-szor 5 centis tárgyat, arról azonban nem tudták megmondani, hogy pontosan micsoda.

Kimaradt?