Győzike nem tud arról, hogy kirúgta a TV2

„Nem tudok róla, hogy befejezték a velem való munkát. Ez teljesen új információ számomra" – nagyjából ez volt az összes információ, amit Gáspár Győző közölt a Blikkel azt követően, hogy egy munkatársa bántalmazása miatt kirúgta a TV2

Borsnak is annyit mondott, hogy felhívása pillanatában is éppen Édes életet forgatott, és szerinte ezzel a hírrel akar nézettséget generálni a csatorna. A bántalmazás részleteiről nem akart beszélni. Mint ismert, a TV2 szerdai közlemény szerinta z Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta, és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. A nőt csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. 

A Bors úgy tudja egy stábtagtól, hogy a showman szinte minden előzmény nélkül fakadt ki a nőre. A stábtag szerint az lehetett a gondja, hogy egy jelenetet újra kellett forgatni az Andrássy úti helyszínen. "Olyannyira felhúzta magát, hogy indulatosan megrángatta a hölgyet, üvöltözni kezdett vele, és obszcén jelzőkkel illette. A stábtagot érthető módon mélyen megviselték a történtek, hiszen Győző nagyon agresszíven viselkedett vele. Alig lehetett leállítani" – emlékezett vissza a nevét nem vállaló munkatárs.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?