Az egész házát ellopták egy bukaresti férfinek

Andy Pascalinak nyaralója volt a Duna-deltánál, ám mindenestül eltűnt. Sőt, a szomszédja még kukoricát is ültetett a helyére – idézte a nemzetközi sajtót a cink.hu.

A világsajtó most kapta föl annak a bukaresti férfinek az esetét, aki nagy, többszintes nyaralót építtetett Brăila megyében, ám májusban egyszer arra érkezett meg, hogy a házból egyszerűen nem maradt semmi. Aztán egy darabig nem ment a helyszínre, és mire újra arra járt, már nemcsak, hogy a ház nem volt meg, de a helyén kukoricaültetvényt talált. Utóbbit a szomszédja ültette, annak ellenére, hogy nem kapott engedélyt.

Pascali csak itt, ezen a ponton jutott el oda, hogy a Facebookra is kiírja magából a történetet: "Ha esetleg nektek is van házatok a hegyekben, nézzétek meg, megvan-e még egyáltalán. Az enyém helyén én csak kukoricát találtam."

A telket még a szülei vették, és korábban is betörtek oda, ezért Pascali szögesdróttal vette körül a házat, nehogy ellopják a tévét. A tolvajok azonban a házzal együtt a szögesdrótot is elhordták. Még szerencse, hogy Pascalinak két másik háza is van, így is furcsa, hogy a háza eltűnését csak két hónap elteltével jelentette a rendőrségnek. De erre azt mondta, van neki két másik háza is, nem is volt ideje ezzel vacakolni, és úgyse lesz meg a háza.

Kimaradt?