Hamarosan újabb gyermekáldást jelenthet be Vilmos és Katalin

Ugyanaz a bennfentes, aki másfél éve György herceg érkezését is a hivatalos közlés előtt tudatta a sajtóval, most újra az állítja: baba várható Vilmos herceg családjában.

Katalin hercegnő évek óta nem tartja a kapcsolatot a róla híreket közlő barátnőjével, aki valahogyan mégis meglepően jól informált. A Buckingham palota sajtósa nem kívánta kommentálni a felröppent pletykát.

A „barátnő” szerint az örömhírt néhány héten belül hivatalosan is bejelentik - írja a Blikk. Szerinte a vak is láthatja, hogy Kate Middleton az utóbbi időben fölszedett néhány kilót, de próbál úgy öltözködni, hogy kerekedését leplezze. Kate és Vilmos utoljára Leeds közelében tűnt föl a nyilvánosság előtt, ott a hercegnő egy meglehetősen bő, zöld kabátruhát viselt.

A második baba érkezéséről szóló hír először ausztráliai látogatásuk alatt röppent föl, de ezt hamar cáfolta egy fénykép, amelyen Kate épp egy nagy pohár bort szürcsölget. A brit fogadóirodák azonban péntek éjféltől beszüntették az összes olyan fogadást, ami Katalin hercegnő újabb terhességére vonatkozik. 2012 végén ugyanígy jártak el pár nappal azelőtt, hogy Katalin első terhességét nyilvánosságra hozták.

Az elsőszülött György egyébként jövő kedden lesz egyéves. A Daily Mail azt is tudni véli, hogy az udvar a kis György első születésnapjára, július 22-re időzíti az újabb baba bejelentését. 

Kimaradt?