Tetováltatta magát Csobot Adél

Az X-Faktor erdélyi felfedezettje mindig emlékezni szeretne arra az időszakra, amikor a tehetségkutató műsorban sikert aratott, ennek apropóján Csobot Adél egy hintázó kislányt tetoválatott a lapockájára, mostantól ez szimbolizálja karrierjének indulását. Az énekesnő szombaton debütál az Őrült nők ketrece című darabban.

Csobot Adél otthonában fogadta a Reflektor stábját, ahol elmesélte, miért készült a számára fontos tetoválás, és többek közt kiderült az is, hogy mivel tölti ideje nagy részét idén nyáron. „ Ezt nagyon akartam, és örülök, hogy megvan. Úgy voltam vele, hogy nekem a swing nagyon fontos, és azt gondolom, ezzel a zenei műfajjal, stílussal változott meg az életem, amikor ott voltam az X-Faktor válogatón. Ez egy örök élmény, és szerettem volna így véglegesen nyomot hagyni magamon, mert ugye a swing azt jelenti, hogy hinta és emiatt lett" - mondja az X-Faktor felfedezettje, aki pár hónappal ezelőtt tetováltatta a hintázó kislányt a jobb vállára.

Adél arról is őszintén mesélt a Reflektor stábjának, hogy idén nyáron teljesen háttérbe szorította a magánéletét, és csakis a karrierjére koncentrál. Az énekesnő ugyanis megkapta élete eddigi legfontosabb szerepét az Őrült nők ketrece című musicalben.
„Most éppen a premierre készülök. Aki valaha dolgozott színházban, vagy egy ilyen darabban szereplőként, az tudja, hogy ez óriási melóval jár. Nagyon élvezem, igazából a színházban töltöm a napjaimat.

Egy fiatal lányt játszom, aki egy konzervatív családból érkezett, ahol a szülők szigorúak, próbálják úgy nevelni, mint egy tökéletes, keresztény családban, és megvan az elképzeléük a hozzáillő férjről is. Ez az, ami nem pontosan így történik" - vázolja a darab történetét Csobot Adél, akinek munkáját olyan ismert és elismert művészek segítik, mint Hevér Gábor vagy Stohl András. Mint mondja, eleinte nagyon izgult a próbákon, mostanra azonban tapasztalt kollégáinak köszönhetően teljesen feloldódott.  

Kimaradt?