Most töltsd le, rövid időre ingyenes a legsikeresebb tavalyi app

Ingyenes és fizetős alkalmazások egyaránt vannak az alkalmazásboltokban, így az App Store -ban is, és az is hozzáférhet fizetős appokhoz, aki soha, egyetlen banit sem áldozna erre. Időről időre ugyanis ingyenessé tesznek fizetős alkalmazásokat, bár érdemes igyekezni ezek letöltésével, mert a „nagyvonalúság” csak korlátozott ideig tart.

Így van ez a tavalyi „App Store Best” díjat kapott Halftone 2 nevű appal, amelyet használva jópofa képregényeket készíthetünk fotóinkból, videóinkból. Ehhez pedig rengeteg segédeszközt kapunk, a szokásos képszerkesztési funkciókon kívül, különféle szövegbuborékokat, előre elkészített szövegeket, színezhető kereteket stb.

A Halftone 2 letöltése után egy rövid útmutatót kapunk a használatához – ezt érdemes végignézni Ezután el is kezdhetjük készíteni képregényünket, előre elkészített háttereket használva. Először természetesen a képeket kell feltölteni fotóink közül, és ha ezekre kattintunk, elő is kerül a sokféle szerkesztő eszköz. A profi képregény-kiegészítők pedig az alsó menüsorban bújnak.

Ha balra lent a három kis köröcskére kattintunk, s itt a megosztás (tovább küldés) ikont választjuk, előnézetet is kérhetünk művünkről, és ha elégedettek vagyunk, többféleképpen is megoszthatjuk képregényünket az ismerősökkel, de akár csak a magunk számára is elmenthetjük.

Ez utóbbi esetben többféle beállítás közül választhatunk, sőt még egy kísérleti 3D-s kép is szerepel, aminek eredményét, a térhatású képregényt anaglif 3D szemüveggel élvezhetjük igazán.

Kimaradt?