Húsz évvel fiatalabb színésznővel jár Lovasi

Lovasi Andrásra, a Kiscsillag együttes frontemberére rátalált a szerelem, s a jelek szerint újdonsült párjával, Földes Eszter színésznővel boldogabb, mint valaha, írja a Blikk.

Lovasi nehéz időszakon van túl, az énekes öt éve vált el feleségétől, akivel húsz évig éltek együtt. Akkoriban többször is felröppentek olyan híresztelések, miszerint az énekes nem volt mindig hűséges a feleségéhez, nemrégiben megjelent könyvében sem tagadja, hogy bőven voltak nők az életében – a feleségén kívül. A pletykák szerint Lovasi egy „rádiós nő" miatt hagyta ott gyermekei édesanyját.

A Blikk információi szerint az M1-en korábban futott, Életművész című műsor forgatásán ismerhették meg egymást új szerelmével, amelynek a színésznő volt a műsorvezetője, Lovasi pedig vendégként szerepelt a portréműsorban. Úgy tűnik, a szerelemnek a 20 éves korkülönbség sem szabott határt, jól megértik egymást.

Arról nincs információ, hogy mikor fordulhatott barátságnál komolyabbra a dolog kettejük között, az azonban biztos, hogy most mindketten boldogok. A műsor apropóján Eszter még énekelt is a Kossuth-díjas művész zenekarával, a Kiscsillaggal, s ez, úgy tűnik, nemcsak a nézőket, de a gitáros-énekes-dalszerzőt is nagyon megragadta. Eszter és András nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni a magánéletüket, így nem is kívántak  nyilatkozni, amikor megkerestük őket ebben a témában.

– Nagyon jól érzem magam, felhőtlenül boldog vagyok, de nem szeretnék ennél többet mondani, nincs szükségünk címlapra – mondta röviden a színésznő, nem tagadva kapcsolatát Lovasival.

Kimaradt?