Ez a menő a milliomos fiatalok zártkörű közösségi oldalán

Amerikát is meg akarja hódítani a gazdag angol gyerekek dicsekvésre használt közösségi oldala, a Snapchat. A zártkörű oldalt egy 17 éves milliomos fiú hozta létre. A Snapchat bepillantást enged az aranyifjak életébe: feltölthetők rá a legújabb luxusszerzemények, kocsik, órák, repülők, házak.

A közösségi oldal működtetőinek tervei szerint ősszel kivetnék hálójukat Amerika nyugati parti milliomos gyerekekre is, kezdve a Los Angeles-i Dél-Kaliforniai Egyetem diákjaival, amely az elkényeztetett ífjak felsőfokú intézményeként ismert. Az oldal alapítója a számos támadó komment ellen azzal védekezett, hogy csak szórakozásból hozta létre a Snapchatet, nem akart senkit megsérteni. Nézze meg a galériánkban, hogyan szórakoznak a milliomos csemeték.

„Iskolabusz” „Kellett valami, amivel kitámasztom a billegő széket” „Nem fér be a hátsó zsebembe” „Átlagos hétvége” „Apám azt mondta. mindegyik sikeres vizsgáért jár nekem egy<span style=”" src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery845/14.jpg"> „Zsebpénz” „Új Rolex” „Kutyaélet Laurent Perrier rozéval” „Ezt kaptam a nyuszitól” „Árengedményes nyaralás” „Igazi dilemma” „Kollekció” „Azt hiszem, le kell cserélnem a Lamborghinimet”

Kimaradt?