A börtönből a modellszakmába hívják a jóképű bűnözőt

Miután elterjedt Jeremy Meeks körözési fotója interneten, egy hollywoodi modellügynökség kereste meg a fiatal bűnözőt, aki ellen rablás és illegális fegyvertartás miatt folyik büntetőeljárás. Meeks lélegzetelállítóan jól néz ki, zűrös élete pedig még szexibbé teszi a rajongók szerint.

Amint a stocktoni rendőrség nyilvánosságra hozta a portréját, egy bő hét múlva már modellszerződést is ajánlottak neki. A Hollywoodi GR Media Film ügynökség vezetője, Gina Rodiguez azért döntött mellette, mert állítólag sokszor bíznak meg olyan embereket, „akiket szétszed a média". Rodriguez bár nem ismeri a 30 éves gyanúsított teljes bűnügyi kórtörténetét, úgy véli, kell neki adni egy esélyt.

Nem ő az egyetlen, aki így gondolja, az észak-kaliforniai város rendőrsége azt is elárulta, hogy több hollywoodi producer érdeklődött náluk Meeks iránt, akire egyelőre fogdában vigyáznak, az óvadéka 900 ezer dollár. Ha kihozzák, szerepelhet például olyan klipekben, mint ami Britney Spears Criminal című számához készült. Az észak-kaliforniai Stockton rendőrségének Facebook-oldalán eddig egyetlen fotó sem váltott ki ekkora, ráadásul pozitív figyelmet – mondta Joseph Silva rendőr.

Silva a stocktoni körzet egyik legerőszakosabb bűnözőjének nevezte Meekset, aki egyike annak a négy férfinak, akiket a Stocktonban egyre gyakoribb lövöldözések és rablások megfékezésére indított akcióban kaptak el. Jeremy Meekset június 18-án tartóztatták le fegyverrel való többrendbeli visszaélés vádjával.

Kimaradt?