Ezért nem kellett Elisabeth Taylor Marlon Brandónak

Elizabeth Taylor feneke túl kicsi volt, Sophia Loren lehelete büdösebb volt, mint egy dinozuaroszé – ezekkel az érvekkel utasította vissza a két színésznőt egy most megjelenő könyv szerint Marlon Brando.

Susan L. Mizruchi könyve, Brando's Smile a színészlegenda halálának 10 éves évfordulóján, július elsején jelenik meg. Brando az ötvenes-hatvanas évek igazi szexszimbóluma volt, akinek – a könyv szerint – sok hollywoodi híresség megfordult az ágyában.

Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Grace Kelly, Jackie Kennedy mellett Brando bevallása szerint nem utasította vissza a férfiakat sem. 1976-ban maga vallotta be, hogy férfiak is voltak a hódításai között, állítólag Cary Grant, Rock Hudson, James Dean és Laurence Olivier is közéjük tartozott.

Elizabeth Taylor kicsike feneke és Sophia Loren büdös lehelete miatt nem volt elég kívánatos Brando számára. Mizruchinak a könyv megírása közben engedélye volt használni Brando személyes archívumát, leveleket, hangfelvételeket, jegyzeteket.

A színész bevallása szerint nagy szexuális étvágyát házvezetőnőjüknek, Erminek köszönheti. „Együtt aludtunk, amikor kölyök voltam. Mindketten meztelenek voltunk, ő mélyen aludt, én néztem a testét, a melleivel játszottam, ráfeküdtem” – írta Brando önéletrajzában. Mizruchi szerint Brando szexfüggő volt, de minden nőben Ermit kereste, aki férjhezmenetele után elhagyta a Brando-házat.

„Szüksége volt szeretetre, szüksége volt a nőkre, akiknek aztán összetörte a szívét, mert nem bírt hűséges maradni. Minden cselekedete megfontolt volt, még a szerelmi viszonyai is” – összegezte véleményét Brandóról a könyv szerzője.

 

Kimaradt?