Szörnyethalt egy brit szépségkirálynő

Bonnie Hillerből azért nem lett igazán nagy sztár, mert a családot választotta a hírnév helyett, de mást kapott az élettől. Szürke Mercedesével egy hídon karambolozott, azonnal meghalt. 27 éves volt – írja a Bors.

Az angol Bonnie Hiller Colchester és Kelet-Anglia szépe is volt 2009-ben, mikor azonban egész Anglia legszebb nője lehetett volna, olyan akadályba ütközött, amit nem volt hajlandó leküzdeni. A versenyen ugyanis csak akkor indulhatott volna, ha nincs férjnél, viszont az ő szíve akkor már foglalt volt - idézte a magyar bulvárlap a Daily Mailt.

Az Essex-ben élő fiatal nő így kénytelen volt feladni álmát, és elkezdeni élni a hétköznapi emberek életét, ezért egy butikban vállalt munkát. Egészen mostanáig nem is lehetett róla hallani, de a mostanihoz is sajnos egy szörnyű tragédia kellett.

Bonnie Hiller egy szürke kabrió Mercedessel száguldozott, amikor elvesztette uralmát a jármű fölött, kicsúszott és ütközött. Annyi biztos, hogy ő volt az egyetlen utas az autóban, és az is, hogy több autó is “részt vett” az ütközésben. Viszont sajnos az is biztos, hogy a fiatal nő a helyszínen meghalt.

“Csodálatos lány volt, olyan, akivel mindig öröm volt együtt lenni. Nem is tudnám elképzelni, hogy volt olyan a világon, aki ismerte, de nem szerette” - mesélte az angol lapnak könnyeivel küszködő édesapja.

Kimaradt?