Az Apple is rájött, hogy a méret a lényeg

Egy érdekes videó összehasonlítja a következő generációs iPhone-ok méreteit, kijelzőit a piacon lévő néhány konkurenssel.

A Techsmartt videójában némi bepillantást nyerhetünk abba, mire is számíthatunk kora, illetve késő ősszel az Apple-től. A hétperces filmben összevetik az iPhone 6-okat (dummy modellek) az LG G3-mal és a Galaxy Note 3-mal. Szinte biztosra vehető, hogy az Apple kétféle változatban fogja kiadni az iPhone 6-ot: 4.7”-es és 5,5”-es kijelzővel. A kisebbik modell állítólag szeptemberben, míg a nagyobbik valószínűleg az ünnepi szezonban jelenik meg.

A nagyobb képernyős iPhone 6 követi a többek közt a Galaxy S5, a Galaxy Note 3 és az LG G3 által kijelölt trendet. Érdekes megfigyelni, hogy bár az iPhone 6 nagyobb, mint az LG G3, mégis ez utóbbi kijelzője tűnik nagyobbnak az egészen vékony keretek miatt.

A videóban látható Apple-modellek dummyk, azaz belül üresek – mostanában ilyeneket ad a cupertinói cég a támogatott tokgyártóknak, szemben a korábbi gyakorlattal, amikor csak a méreteket adták meg.

https://www.youtube.com/watch?v=jJla9d291z0

Kimaradt?