Szex helyett inkább a focimeccset választják a férfiak

A nők minden bizonnyal hetekkel korábban borítékolták, hogy a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt kevesebb figyelmet fognak kapni kedvesüktől, sokuk biztos arra is felkészült, hogy az állandó meccsnézés a szexuális életükre is hatással lesz. Ezt erősítette meg a Durex, a világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége által nemrégiben végzett felmérés is, melyet a nol.hu idézett.

A cég 2000 angol férfit kérdezett meg futball és szex témakörben, és elég érdekes eredményeket kapott: közel harmaduknak eszébe jutott már szeretkezés közben a foci, több mint 40%-uk pedig igyekszik minél előbb - mintegy kötelességből - letudni az aktust, csakhogy le ne maradjon a fontos meccsről, sőt a leggyakoribb kifogások között nem csak, hogy helyet kapott, de egészen előkelő helyen szerepelt az Inkább meccset néznék mondat.

Kétötödük hajlandó lenne teljesen visszautasítani kedvese közeledését a meccs miatt, és ami a legmeglepőbb, 70%-uk szerint kínosabb esést vagy sérülést színlelni a pályán, mint az ágyban az orgazmust.

Amelyik férfi mégsem utasítja vissza ezen - valóban elég ügyetlen - kifogások egyikével a szexet, az sem biztos, hogy teljesen jelen lesz testben és lélekben. Az urak 27%-a ugyanis gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42%-uk pedig próbálja minél előbb befejezni az együttlétet, hogy hamar odaülhessen a tévé elé meccset nézni. 37% ennél jóval rafináltabb, és két legyet akar ütni egy csapásra: szex közben bekapcsolva hagyják a tévét, így fél szemüket a labdán tudják tartani.

A felmérés kitért arra is, milyen kifogásokat keresnek a férfiak, ha a vébé ideje alatt nem fűlik éppen foguk a szexhez. A már-már klasszikusnak számító fáj a fejem az ő listájukon is szerepel, de csak a negyedik helyen. Utána következik a sokáig kell dolgoznom és a dolgom van, a túl részeg vagyok, a csinálhatnánk inkább később?, kilencedik a nem érzem magam jól, míg a sort a reggel korán kell kelnem zárja. Nem okozott nagyobb meglepetést a harmadik túl fáradt vagyok és a második fáj a hátam sem, ellenben az első igen: eszerint az inkább a meccset akarom nézni mondat sok pár között fog elhangozni a vébé ideje alatt.

Kimaradt?