Vízbe fúló embereken szórakoztak craiovai horgászok (MEGRÁZÓ VIDEÓ)

Az eseten jól szórakozó horgászok szeme láttára fulladt a folyóba egy házaspár Dolj megyében. A horgászok videóra vették az esetet és még akkor sem segítettek, amikor a két ember elmerült a hullámok közt. 

Hihetetlen embertelenségről és érzéketlenségről tett tanúbizonyságot néhány horgász Dolj megyében: miközben két embertársuk a szemük láttára belefulladt a Zsil folyóba, ők viccelődtek, sőt még filmre is vették az esetet – számolt be egy vasárnapi esetről az adevarul.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=92mY_D5sgGchttps://www.youtube.com/watch?v=92mY_D5sgGc

A lap szerint a 49 éves férfi és 43 éves élettársa, továbbá egy harmadik, az újság által meg nem nevezett ember Craiova közelében megpróbált átkelni a megáradt Zsilen két, egymáshoz kötött szekéren. Az esetet egy, a parton álldogáló horgász felvette videóra, amit az Adevărul a honlapján nyilvánosságra is hozott. 

A ló érezte a veszélyt, nem akart átkelni a folyón. De az egyik férfi húzni kezdte a kötőfékét, a másik egy hosszú bottal ütlegelve hajtotta. Végül a szekerek elsüllyedtek és a férfi és élettársa megfulladt, a testüket végül a kiérkező tűzoltók emelték ki, a harmadik személy túlélte az esetet.

A felvételt készítő horgász még akkor is filmezett a partról, amikor a két ember eltűnt a hullámok közt, nem sietett a segítségükre.

Kimaradt?