Harry herceg Esztergomban mulatott

Részletek derültek ki Harry herceg magyarországi, illetve szlovákiai látogatásáról. II. Erzsébet királynő kisebbik unokája állítólag épp olyan vendég volt, mint a többiek.

A Bors szerdán számolt be arról, hogy Harry herceg részt vett barátja, Alexander Mavros és Alexandra von Krockow esküvőjén. Az egyházi ceremónia Esztergomban volt, majd a szlovákiai Chateau Bélában ünnepelt a zárt körű társaság.

A lapnak a hotelként üzemelő kastély igazgatója elárulta: péntektől vasárnapig tartott a rendezvény, kétszázötven vendég volt, Harry herceg pedig „épp olyan ember volt, mint a többiek".

A hétvégére állítólag három fős nőtársaság kísérte Harryt, aki a hírek szerint újra egyedülálló. Egy neve elhallgatását kérő forrás szerint szombaton Harry nagyot fürdött a medencében, este meg jól berúgott. Szombat éjszaka állítólag annyira berúgott, hogy reggel 6-kor kifeküdt a busz elé az úttestre.

Pénteken cigányestet tartottak, egy négyfős dunaszerdahelyi zenekar zenélt, szombaton Esztergomban volt az egyházi esküvő, este héttől pedig a fogadás az úgynevezett Orangerie-ben. A vendégeket nem fényképezhették.

Kimaradt?