Egy honlapon ábrázolják, hogyan öregszünk

Érdekes adatokkal szembesülhetünk az alábbi oldalon, ezúttal életkorunk szemszögéből.

Egy pici angol tudásra szükség van az alábbi oldal használatához, de ha ez megvan, akkor játékos formában informálódhatunk érdekes tényekről.

A nem épp pozitív kicsengésű „Öregszel” (You're getting old) online alkalmazás a saját, barátaink vagy tetszés szerint választott születési dátum alapján vázol fel érdekességeket. Egy folyamatosan változó számláló mutatja például, hogy mennyit dobbant a szívünk, amióta megszülettünk, illetve mennyi levegővétel történt az azóta eltelt idő alatt. Láthatjuk, hogy hányan éltek a Földön, amikor megszülettünk, és hányan élnek most.

Érdekes tényeket olvashatunk születésnapunkhoz kapcsolódóan, például hogy milyen fontos események történtek, amikor éppen fele idősek voltunk, mint most, illetve pont annyi idővel születésünk előtt, mint amennyi azóta eltelt.
 

Kiderül, milyen felfedezések születtek, milyen politikai konfliktusok, sportesemények zajlottak amikor pici babák, illetve már nagyobbacskák voltunk. Egy diagramon azt is megnézhetjük, hányan születtek pont aznap, amikor mi, és hányan élnek még közülük.

Mint említettük, bármilyen dátumot beüthetünk az oldalon, ami arra is jó, hogy ilyen szórakoztató formában ismerjünk meg érdekes eseményeket, tényeket.

Kimaradt?