Fotókat közölt a sajtó a gyömrői polgármester szexorgiáiról

Újabb fotókat közölt a Blikk Gyenes Levente gyömrői polgármester orgiáiról, amelyeken két nővel látható és más mellett egy banánt használ szexuális segédeszközként.

Szombaton újabb felvételeket tett közzé a Blikk Gyenes Levente gyömrői polgármester szexpartijairól. A képeken a településvezető két nővel látható, egyikük az ágyhoz kötözve, bekötött szemmel fekszik. Az édeshármas során Gyenes a lap szerint egy banánt és egy vodkásüveget is használt szexuális segédeszközként. A gyümölccsel ezt követően a két nő is eljátszik, a polgármester pedig később megeszi.

A fényképezőgép kézről kézre járt, a társaság nemcsak az ágyban, hanem a fürdőszobában, a garázsban, de még a szabadban is fotózta magát, a valószínűleg az egyik ingatlanhoz tartozó kert tujái előtt.

A Blikk pénteken olyan képeket is közzétett, amelyek szerint az öt évvel ezelőtti partikon fehér por is előkerült, az anyagot a polgármester egyik alkalommal az éjjeliszekrényről szívja fel, másszor pedig meztelen partnere szeméremdombjáról. Gyenest akkor a fehér poros képekkel kapcsolatban tagadta, hogy bármikor is élt volna droggal.

Hozzátette, konkrétan nem nyilatkozhat a képekről, mert azokat nem látta. De ha létezik olyan fotó, amelyen bármiféle por látható, az manipulált, és ellenlábasai akarják lejáratni, mert sikeres városvezetőként másképpen nem tudják. Az újabb szexfotókról most a polgármester nem akart nyilatkozni a lapnak.

 

 

 

Kimaradt?