Bilincsbe verve vitték el Érmihályfalván Házibuli Attilát

Bilincsbe verve vitték el a szatmárnémeti rendőrök gyorshajtás miatt Házibuli Attilát, a Házibuli Attilával című mulatós tévéműsor atyját, miután 110 kilométerrel túllépte a megengedett sebességhatárt - jelentette a Bors.

A lap szerint a mulatós sztár ország két különböző végében és a határon túl is lekötött magának fellépést ugyanarra a napra. Sopron mellől indult egy békéscsabai magánrendezvényre, de már annak a kezdése is csúszott, innen pedig másfél órás késéssel indult Szatmárnémetibe.

„Sehonnan sem szeretek elkésni, ezért ezt a csúszást be kellett valahogy hoznom, muszáj volt rálépnem a gázpedálra. Tény és való, hogy 160–180-nal száguldottam végig a főutakon, de a pontosság az egyik nagy erényem" - mondta az énekes-műsorvezető, akinek az autóját Érmihályfalvánál állították félre a rendőrök.

Megmotozták, megbilincselték, és bevitték a helyi kapitányságra. "Két órát voltam rács mögött, de egy örökkévalóságnak tűnt minden, fogdán töltött perc. Öröm volt az ürömben, hogy a rendőrkapitány beszélt magyarul, és még fel is ismert. Onnantól felgyorsultak az események, a kihallgatás után 2000 lejes helyszíni bírsággal megúsztam a dolgot" - mondta Házibuli Attila.

Néhány órás késéssel végül sikerült megérkeznie a koncerthelyszínre, ahol a közönség türelmesen megvárta.  

https://www.youtube.com/watch?v=GqrwrLrcQvY

Kimaradt?