Így lopnak Londonban a romániai tolvajok (FOTÓK)

Felvételt készített egy biztonsági kamera arról, hogyan lopja el két romániai férfi egy londoni nő pénzét a bankautomatánál – számolt be a Daily Mail.

A hölgy pénzt készült kivenni az automatából, amikor egy „udvarias és elbűvölő” férfi szólt neki, hogy leejtett öt fontot a földre. Az 53 éves áldozat összes pénze a leejtett 5 font maradt, mert amire felegyenesedett, 300 fontjával egy másik férfi meglépett.

„Beütöttem a pinkódot és lekértem a kívánt pénzösszeget, amikor a férfi megszólított. Mire felegyenesedtem, az automata kiírta, hogy a tranzakciónak vége, a kártyámat visszaadta, de pénz nem volt sehol. Eltelt egy kis idő, amire rájöttem, hogy egy másik személy kivehette a lekért pénzösszeget” – mesélte esetét a brit lapnak a pórul járt nő.

Elmondása szerint az egész pár pillanat műve volt, a férfiak sokat gyakorolhatták a jelenetet, hiszen tökéletesen időzítették minden lépésüket.

A 22 és a 28 éves férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök. Mindketten beismerő vallomást tettek, büntetésük 16 hét szabadságvesztés és fejenként 150 font kárpótlás kifizetése.

Kimaradt?