Koreaivá műttette magát egy szőke brazil fiú

Egy fiatal brazil férfi több ezer dollárt szórt el azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy koreai. Több mint tízszer műtötték meg, és valóban nem lehet ráismerni. Állítólag elégedett az eredménnyel.

Kék szemű, helyes, szőke fiú volt korábban a The Daily Mail cikkében Xiahnként említett férfi, aki a koreai popzene, a K-pop és a koreai drámák megszállottja. Cserediákként járt Dél-Koreában, akkor szeretett bele az ázsiai országba.

Az egyik dél-koreai egyetemen tanult, és egyszer a tükör előtt széthúzta a szemeit, hogy lássa, milyen lenne így az arca. Elmondása szerint ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, hogy ázsiai arcot akar és sötét hajat.

Több mint háromezer dollárt költött el a műtétekre, és ma már inkább tűnik koreainak, mint brazilnak. Xiahn eleinte attól félt, hogy túlságosan művi lesz az arca, de szerinte nem így lett, tökéletesen néz ki.

Brazíliában operálták meg, édesapja támogatta az átalakulásban, az édesanyja érhető módon kevésbé.

A fiatalembert régen Maxnak hívták, és egykori arcából csupán az orra formája illetve a szeme színe maradt meg. Utóbbit sötét színű kontaktlencsével tűnteti el, a haját pedig feketére festi.

Kimaradt?