Szexet kért egy budapesti nőgyógyász pénz helyett

„Lenne egy cselem, hogy megúszd ingyen. Csak a laborok kellenek, a többi rajtad áll. Van mire költened, nem?" – ezt mondta egy budapesti nőgyógyász várandós paciensének, aki megelégelte a zaklatást és az RTL Klub Házon kívül című műsorához fordult segítségért és úgy döntött, lebuktatja az orvost.

Válaszolgatni kezdett a nőgyógyásznak, megkérdezte, mibe kerülne a műtét a doki szabályai szerint. "Nézd, egy alkalom, annyiért egy rezidens végzi a műtétet, én főorvos vagyok" – felelt a nőgyógyász. Amikor a nő azt kérdezte, hányszor kell majd "fizetnie", a doktor azt válaszolta: "amíg nem mondom, hogy vége. Jössz, amikor szólok, de nem kérdezel, nincs kifogás, jössz egyből".

A Blikk szerint a nőgyógyász más nőkkel is próbálkozott már, például hónapokon át írogatott, hol SMS-ben, hol egy közösségi oldalon egy másik nőnek is, aki férjével épp gyereket tervezett. "Szerette volna, ha meglátogatom, amikor ügyeletes. Később, amikor már babát vártam, azt akarta, hogy nála szüljek, ami nem került volna pénzbe, ha találkozgatnánk" – mondta a másik érintett, akinek azt is mondta az orvos, hogy pusztán szexkapcsolatot akar.

A harmadik nőt akkor is molesztálta a doktor ajánlataival, amikor már babát várt. "Aberrált szexuális dolgokkal ostromolt, amelyekre ha nem reagáltam, mindig megsértődött. Hiába kérleltem, hogy hagyja abba, nem állt le. Még családon belül sem mertem megosztani senkivel ezt, annyira kellemetlen volt, még én éreztem magam bűnösnek" – mesélte az áldozat.

Az orvost megkereste a Házon kívül stábja is, tagadott, és alaptalannak nevezte a vádakat. Szerinte feltörték a fiókját, amit már évekkel ezelőtt is jelentett. A három nő eddig még nem tett feljelentést – mindannyian tartanak attól, hogy egy főorvos ellen kellene vallaniuk.

Kimaradt?