Vincze egyetlen szavazócédulával többszörösen szavazott

„Egyetlen szavazócédulát dobtam az urnába, de úgy érzem, többszörösen szavaztam. Szavaztam egy jobboldali Európáért, egy olyan Európai Unióra, amely támogatja, védi a nemzeti kisebbségeket és erősíti az önrendelkezési törekvéseinket” – fogalmazott voksa leadása után Vincze Loránt, az RMDSZ EP-listájának harmadik helyre rangsorolt jelöltje.

Elmondta még, hogy Romániára is szavazott, amelyet erősen európai elkötelezettségűnek szeretne az RMDSZ, egy erős Erdélyre is szavazott, amelyet tovább szeretnének fejleszteni európai uniós pénzalapokból.

„Az erdélyi magyar közösségünk brüsszeli képviseletére szavaztam és természetesen családomért, a fiam európai jövőjéért, mindannyiunk Európájáért szavaztam. Hiszem azt, hogy szavazatom hozzájárult ahhoz, hogy növekedjen biztonságunk és erős legyen a képviseletünk itthon és Európában is. Mindenkit arra biztatok, hogy éljen a szavazati jogával, hiszen ez felelősségünk is, és minden magyar számít, tehát menjünk el minél többen szavazni” - mondta Vincze Loránt.

Kimaradt?