Látott már kulturális minisztert toplessben pózolni?

Az önmagát függetlennek kikiáltó Luhanszk kulturális minisztere képei többségén nem épp kosztümben csodálható meg. Az orosz közösségi portálon, a Vkontakte-on villant Irina Filatova – írja vs.hu.

A független luhanszki köztársaságot ugyan még nem ismerik el más kormányok, de meglehet, ez változni fog, ha meglátják, kit kíván az állam kinevezni kulturális miniszternek. Mint az az International Business Times cikkéből kiderül ugyanis, Irina Filatova az átlagos állami vezetőknél jóval kevésbé mereven áll a dolgokhoz – Vkontakte-oldalán például topless-fotók garmadája sorakozik róla.

De nemcsak bikiniben pózolós képei bizonyulnak pikánsnak: másutt már felöltözve néz igézően a kamerába hol egy pohárral, hol cigarettával a kezében. A Kyiv Post szerint a képek tovább erősíthetik a bizalmatlanságot a függetlenségi mozgalmakkal szemben, melyeknek már így is meg kell küzdeniük azzal, hogy sokaknak negatív percepcióik vannak vezetőikkel szemben.

Pedig az biztos, hogy a fegyveres-maszkos szakadároknál kevésbé hat elidegenítően Filatova, akinek ugyanakkor kultúrpolitikai elképzeléseiről még nem sokat lehet tudni.

Kimaradt?