Így nézhet ki az iPhone 6

Új képeket tett közzé az iPhone 6 kapcsán Sonny Dickson, aki korábban már többször közölt később pontosnak bizonyuló információkat még nem kiadott Apple termékekről.

A képeken az eddig megjelent iPhone modellek láthatók, összehasonlítva az idén esedékes új kiadással. Az alábbi képen az Apple egész mobilcsaládja megtalálható, az eredeti iPhone, az iPhone 3G, az iPhone 3GS, az iPhone 4, az iPhone 4S, az iPhone 5, az iPhone 5c, az iPhone 5s és a sor végén egy Dickson által szerzett/készített váz, állítólag azzal megegyezően fog kinézni az Apple iPhone 6 néven emlegetett új készüléke.

Az eddig kiszivárgott információk és a piaci várakozások szerint idén új dizájnt ad az iPhone 4 óta lényegében változatlan formavilágú (az 5-nél egy kicsit megnyújtott) telefonjának az Apple. Ahogy eddig is tudni lehetett, és a Sonny Dickson által közölt fotókon is látszik, az új iPhone jóval nagyobb kijelzővel kerül majd piacra.

Hogy ez pontosan mekkora lesz, arról megoszlanak a biztosnak mondott információk, de az nagyon valószínű, hogy a jelenlegi 4 colról legalább a tavalyi androidos sztenderdet jelentő 4,7 colra növelik a képernyő méretét. Piaci elemzők szerint az új, nagyobb csúcsmobil drágább lesz, mint az eddigi iPhone-ok voltak.

Az iPhone, méretét tekintve legalábbis még mindig "gyengébb" a többieknél:

Kimaradt?