Bekötik Kanye West fejét

A hírek szerint ötvenfős villásreggelivel indult pénteken Kim Kardashian és Kanye West háromnapos esküvői maratonja a Párizs melletti Wideville-kastélyban. A násznép a versailles-i kastélyba, majd Firenzébe látogat.

A 36 éves Kanye West rapper és 33 éves barátnője, a valóságshow-sztár Kim Kardashian röviddel dél előtt érkezett a Valentino olasz divattervező tulajdonában lévő 17. századi kastélyba tucatnyi sötét üvegű fekete szedán kíséretében. Valentinót délelőtt fekete limuzin szállította a Párizstól körülbelül 40 kilométerre fekvő kastélyába.

A személyzet egyik tagja szerint a fiatal pár azt kérte, hogy a kocsik belsejét Chanel parfümmel illatosítsák. Péntek reggel óta újságírók toporogtak a birtok főbejáratának öntöttvas kapurácsai előtt. A birtok felett helikopter körözött, az újságírók kocsijának rendszámát a városháza egyik alkalmazottja jegyezte fel.

A celebpár eredetileg a versailles-i kastélyban akarta tartani lakodalmát, de Cathérine Pégard, a kastély vezetője elmagyarázta nekik, hogy ez nem lehetséges. A pára hírek szerint május elején kötött polgári házasságot Kaliforniában. Már született egy kislányuk.

A Wideville-kastélyban elköltött villásreggeli után a pár késő délután a versailles-i kastélyba látogatott. Ezután a násznép magánrepülőn Firenzébe repül, ahol vasárnap 1600 vendég jelentében folytatják az ünnepséget egy 16. századi erődben. Sajtóértesülések szerint az esküvő akár 21 millió dollárt is hozhat az ifjú pár konyhájára az exkluzív fotók értékesítésével illetve a szponzoroknak köszönhetően.

Kapcsolódók

Kimaradt?