Brüsszeli adományok érkeztek Bihar megyébe

A napokban ismét adományokkal érkezett haza Nagyváradra Schmidt Katalin, a Nato Charity Bazaar brüsszeli vezetője, aki ezúttal a Caritas Catolica-ba, illetve a margittai kórházba hozott számítógépeket.

A nagyváradi Caritas Catolica székhelyén Nagy Hortenzia főkönyvelő és Hegedűs Ilona fogadta az adományt, az öt számítógépet és monitort, illetve nyomtatót. A brüsszeli adományok a Szent Erzsébet idősek otthonába kerülnek majd, ahol az otthon adminisztratív feladatait látják el a gépek segítségével.

Ugyanakkor a margittai kórházba is érkezett számítógépadomány: a Dr. Pop Mircea Kórháznak hozott 25 számítógépet és ezek tartozékait Bradács Alíz, a kórház igazgatója vette át.

Az átadókon Schmidt Katalin köszönetet mondott a Rotary Club elnökének, Alexandru Mosnak, aki a szállítás lebonyolításában vett részt, illetve brüsszeli kollégáinak Daniel Galant, Nicolas Messori és Christiaan van der Laan uraknak a NATO-ból, Jose Rousseau úrnak Soignies-ból, akik segítsége ugyancsak értékes volt a  projekt megvalosításában. 

Schmidt Katalin neve ismerősen csenghet a Bihar megyeiek körében, hiszen az elmúlt években többször is jelentős adományokkal segítette a Nato Charity Bazaar révén a megye és a megyeszékhely iskoláit és szociális intézményeit.

Kimaradt?